Gemert JO9-1 kampioen!

14 mei 2024

Afgelopen zaterdag was het dan zover! Nadat alle wedstrijden in de competitie gewonnen waren, kon Gemert JO9-1 op 11 mei dan eindelijk kampioen worden. Daarvoor moest er wel eerst afgerekend worden met SBC.

Na een zenuwachtig begin kwamen de gasten uit Son en Breugel op een 0-1 voorsprong. Gelukkig zorgde Noah met een hard schot al snel voor de gelijkmaker. Even later tekende Sip met een prachtig schot vanaf eigen helft voor de Gemertse voorsprong. Hierna maakte Daan er 3-1 van na een mooie assist van Ties. De 4-1 was voor Milan na een mooie steekpass van Anne.

Door het goede keeperswerk van Floris gingen we de rust in met een 4-2 voorsprong. In de 2e helft raakte Nanne nog 2 keer de kruising. Hierna werd er door beide teams nog 2 keer gescoord.

Toen de uitstekend leidende scheidsrechter affloot was het dan ook groot feest met champagne en friet. Ook was er bij de kantine een grote versierde vrachtwagen voor ons opgebouwd.