Eerste nederlaag O23

25 september 2023
Het Onder 23-team van Gemert heeft afgelopen weekend de eerste nederlaag moeten incasseren. Uit tegen ASWH in Hendrik Ido-Ambacht werd het in een gelijk opgaande wedstrijd 1-0.
In de beginfase was er een licht overwicht voor het fysiek sterke ASWH, maar verder dan één afstandsschot kwam de thuisploeg niet. Daan Kersten stond op zijn post.
Na ongeveer 20 minuten kreeg Gemert langzaam het overwicht, resulterend in een paar goede aanvallen. Zo tikte de doelman van ASWH de bal net voor Thomas Toenders weg.
Ook na rust had Gemert het initiatief. De zwartwitten bleven gemakkelijk voetballen, maar kwamen niet verder dan enkele gevaarlijke corners.
Na het inbrengen van Ramadan Ismail Ahmed kregen de Gemertse beloften meer diepgang in het spel. Helaas kon Ramadan de bal niet binnenwerken na een goede aanval. Zijn poging ging over.
Tien minuten voor tijd kreeg Gemert een zwaar bestrafte penalty tegen: 1-0.
Ondanks aandringen in de slotfase kregen de Gemertse talenten het niet voor elkaar om een punt, dat wel dikverdiend zou zijn geweest, mee naar huis te nemen.
Komende zaterdag is Argon de opponent op sportpark Molenbroek. Tussendoor oefent de ploeg dinsdag tegen SV Deurne O23.