Voorbereiding Gemert zonder nederlaag

16 augustus 2016

Gemert is in de voorbereiding ongeslagen gebleven. De zwartwitten speelden gelijk tegen UDI en wonnen tegen EVV, Alverna, Venray en dinsdagavond ook tegen ZSV. Het werd op sportpark Kranenmortel in Deurne-Zeilberg 0-4.

De Zeilbergers waren nog verre van compleet door alle vakanties, maar bleken in de eerste helft toch taai voor Gemert. De voorsprong kwam er dan ook enigszins gelukkig; door een eigen doelpunt van de thuisploeg. Na rust schakelde Gemert een tandje bij en werd bovendien het conditionele surplus vertaald in de cijfers. Jasper Lalisang maakte er 0-2 van na een mooie pass van Rick Wijnen, Ron Jansen prikte twee keer raak.

Gemert kan dus met een goed gevoel toeleven naar zondag als op eigen veld de competitie-ouverture tegen Halsteren op het programma staat.