Gemert JO17-5

Laatste nieuws

Najaarscompetitie B5

Programma en verslagen:

1 okt: Erp B3-Gemert B5  1-11

Ruststand 1-7 Eindstand 1-11

Vandaag op het kunstgras van Erp zagen we een voortreffelijk spelend maar vooral goed combinerend B5 wat Erp totaal kansloos liet. De ene een twee na de andere volgde elkaar op en zo sneed men regelmatig door de defensie van Erp. De doelpunten werden gemaakt door: 2xStan,4xDaan en Mark. In de tweede helft werd duidelijk gas teruggenomen wat wel begrijpelijk is met zo”nstand.Het voetbal bleef goed alleen de afwerking was duidelijk minder. Doelpunten in de tweede helft kwamen van Daan,Stan,Joris en Jeroen

8 okt: Gemert B5-Exc. Westerbeek B2 15-2

Ruststand 5-1 Eindstand 15-2

Vandaag thuis tegen Westerbeek wat op voorhand niet gemakkelijk leek. Dit bleek allen in de eerste helft. De combinaties verliepen niet zo soepel als vorige week en het kansen benutten was ook nu aan de matige kant. Doelpunten eerste helft:3xDaan en Joris. In de tweede helft geloofde Westerbeek, na enkele snelle doelpunten, het wel en konden we na een grote uitslag uitlopen. Doelpunten in de tweede helft:4xStan,3xDaan,2xMarkMike. De twee tegen doelpunten waren ook nog eigen goals Volgende eek naar mede koploper Blauwgeel

15 okt:14.45Blauwgeel B7-Gemert B5  2-6

Ruststand 1-4 Eindstand 2-6

Vandaag een uitwedstrijd tegen medekoploper Blauwgeel B7. We begonnen scherp aan de wedstrijd wat al snel resulteerde in een doelpunt van Mike. We bleven geconcentreerd spelen en uit een goede aanval scoorde Stan de 0-2. Na een goede individuele actie van Daan rondde hij voortreffelijk af waardoor het scorebord de 0-3 kon noteren. De mooiste goal van de wedstrijd werd door Mike gemaakt na een voortreffelijke aanname joeg hij de 0-4 in de touwen. Net voor de rust wist de tegenstander met een uitval een doelpunt te maken. In de tweede helft ging het aanzienlijk moeilijker. Er werden veel kansen onbenut gelaten hoewel Mike en Daan nog wisten te scoren verliep deze helft qua voetbal een stuk minder. Door deze overwinning bezetten  we nu alleen de eerste plaats.

5 nov:14.00Fiducia/Elsendorp B1-Gemert B5 1-5

Ruststand 0-2 Eindstand 1-5

Vandaag de wedstrijd tegen Elsendorp/Fiducia B1. Zij waren net als wij nog ongeslagen dus een cruciale wedstrijd voor de koppositie. Het was al snel duidelijk dat wij de betere ploeg waren, maar we moesten wel alert blijven voor de snelle tegen aanval. Na een paar gemiste kansen wist Mark de 0-1 te maken en deze goal kreeg een vervolg in de 0-2 van Thijs waarna we gingen rusten. Ook na de rust controleerden wij de wedstrijd en maakte Thijs de 0-3, Daan de 0-4 en Mike de 0-5. Helaas konden we de 0 niet vast houden maar met de 1-5 overwinning hebben we de koppositie stevig in handen. Volgende week komt Venhorst op bezoek welke 3 punten minder hebben dan wij.

12 nov: 15.00 Gemert B5-Venhorst B1 3-3

Ruststand 2-2 Eindstand 3-3

Vandaag de wedstrijd tegen Venhorst B1. De trainer waarschuwde voor de wedstrijd meteen fel te beginnen maar dat was tegen dovenmansoren want al met de eerste beste aanval kwamen we op een 0-1 achterstand. Hierna werd er feller gespeeld wat resulteerde in een solo van Stan en de 1-1. Even later een Lucky doelpunt van Lars die een verdedigende actie van de tegenstander tegen zijn hak kreeg en de bal verdween in het doel waardoor we voorkwamen met 2-1. Venhorst had een zeer snelle spits en deze was al steeds gevaarlijk en maakte ook de 2-2. Na de rust begonnen wij sterk en wederom een solo van Stan zorgde voor de 3-2 voorsprong. Venhorst maakte echter even nadien de 3-3 en hierna golfde het spel op en neer. Het was meer spannend dan goed en zo bleef de stand op 3-3 hoewel we nog een 4tal prima kansen kregen. Venhorst schoot echter enkele minuten voor het einde nog tegen binnenkant paal maar uiteindelijk was de 3-3 de terechte eindstand.

19 nov: 15.00 Gemert B5-Boekelsport B4 10-0

Ruststand 4-0 Eindstand 10-0

Op voorhand leek het geen moeilijke wedstrijd te worden en dat bleek ook al snel. We waren in deze wedstrijd superieur wat resulteerde in een 4-0 ruststand. De doelpunten werden gemaakt door 2x Stan, Mike en Daan. In de tweede helft was het nog gemakkelijker en de eindstand belandde in de dubbele cijfers en deze had nog veel hoger kunnen eindigen. De kans om kampioen te worden komt steeds dichter bij. Doelpunten tweede helft 2x Stan, 2x Daan, Thijs en Mike.

26 nov: 15.00 VolkelB2- Gemert B5  2-5

Ruststand 1-3 Eindstand 2-5

Vandaag de volgende horde te nemen op weg naar het kampioenschap. Uit naar Volkel B2 op voorhand geen gemakkelijke tegenstander en dit bleek al snel. We kwamen via Jeroen op een 0-1 voorsprong doch een goed voetballend Volkel maakte al snel de 1-1. We zagen daarna vandaag een hardwerkend Gemert en we kwamen verdiend op 1-2 nadat we al enkele kansen gemist hadden. Even nadien een fantastisch schot van Jeroen wat over de keeper in het doel zeilde. en wat de 1-3 ruststand betekende. Na de rust werd er goed gecombineerd en vooral hard gewerkt wat resulteerde in een prachtige goal van Mark en een frommel goal van Stan. Het mooiste doelpunt van de middag werd door de spits van Volkel gemaakt. Met een prachtig afstands schot liet hij Tommy kansloos.

3 dec: 15.00 Gemert B5-Udi B7 11-0

Ruststand 6-0 Eindstand 11-0

Een eenzijdige wedstrijd tegen een Udi wat in de hele wedstrijd niet één echte kans kreeg. We speelde bij tijden redelijk doch de echte inspiratie leek soms ver weg. De doelpunten in de eerste helft werden gemaakt door Thijs 2x, Stan,Mike en Joris. In de tweede helft speelde Udi wel wat beter, en was wat meer aan de bal, doch tot doelpogingen kwamen zij niet. Doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Daan 3x, Thijs en Mike. Volgende week zaterdag de wedstrijd tegen SMCH en dan gaat het echt ergens om. Bij winst mogen we ons kampioen noemen. Daarom aan alle ouders om massaal mee naar Mariaheide te gaan om onze jongens aan te moedigen.

10 dec: 13.00uur SCMH B1-Gemert B5 0-3 Eindstand 1-6

KAMPIOEN-KAMPIOEN-KAMPIOEN-KAMPIOEN-KAMPIOEN

Vandaag de wedstrijd tegen SCMH B1 om het kampioenschap. De eerste minuten waren niet voor ons en de tegenstander kreeg een goede kans maar het schot van hun spits ging net langs. Even later werd een zuiver doelpunt vanwege buitenspel afgelast. Gelukkig werd even laten gescoord door Mike waardoor we wat gemakkelijker gingen voetballen. Voetballend was SCMH beter dan wij maar met een tomeloze inzet en vooral op fysiek waren we stukken sterker. Voor rust werd er nog gescoord door Daan en opnieuw Mike. Na de rust een wereld goal van Jeroen. Uit een corner nam hij de bal op zijn slof en via paal en lat vloog de bal op een schitterende manier tegen het net. Even nadien maakte SCMH een tegendoelpunt en kragen we het zowaar nog moeilijk. Enkele hachelijke momenten voor ons doel  vielen telkens in ons voordeel uit en toen Stan de 1-5 maakte was de wedstrijd gespeeld. Tegen het einde wist Daan nog te scoren wat de 1-6 eindstand betekende. Met het laatste fluitsignaal kwamen de emoties naar buiten en kon er feest gevierd worden, wat later in de kantine van Gemert nog werd voort gezet.

EINDSTAND:

1.Gemert B5                           9  9  1  0  25  72-12

2.Elsendorp/Fiducia B1      8   7  0  1  21  73-12

3.Blauwgeel/Jumbo B7       9   7  0  2  21  34-19

4.Venhorst B1                        9  6  1  2  19  36-12

5.Volkel B2                             9   5  0  4  15  29-23

6.SCMH B1                             7   3  0  4  9  11-20

7.Erp B3                                  8  2  0  6  6  19-47

8.Exellent/Westerbeek B2  9  2  0  7   6  15-36

9.Boekelsport B4                   9  2  0  7  6    13-52

10.UDI 19/Beter Bed B7      9  0  0  9  0     5-76

 

Onder 17 zaterdag, JO17-5, 3e klasse 202 VOORJAAR 2017

Deelnemende ploegen:

Blauwgeel’38/Jumbo B5

Blauwgeel’38/Jumbo B7

Boskant B1

Eli B1

Gemert B4

Gemert B5

Irene B1

Ollandia B1

Schijndel/DE WIT B2

Sparta’25 B2

VOW B1

WEC B2

PROGRAMMA:

4 mrt Gemert B5-Irene B1  2-6

Ruststand  2-4 Eindstand 2-6

Op voorhand een moeilijke wedstrijd waar in het begin niet zoveel van te marken was. We kwamen wel op 0-1 doch Daan wist met een schitterende goal de gelijkmaker te maken. Na 20 min was het echter afgelopen met onze tegenstand en Irene liep snel uit naar 1-4. Net voor rust wist Jens de 2-4 te maken met een mooie solo. Net na de rust kregen we 2 open kansen maar zonder ook maar iemand in de goal wisten we beide uitgelezen mogelijkheden niet te benutten. Aan de andere kant wist Irene nog wel 2 keer te scoren. Vermeldenswaardig is nog het aantal knappe reddingen van Tommy waardoor de nederlaag niet nog hoger opliep.

 

28 jan Gemert B5-Blauwgeel’38/Jumbo B5  6-1

Ruststand 1-0 Eindstand 6-1

De laatste wedstrijd van het seizoen werd een wedstrijd met 2 verschillende helften. In de eerste helft een matig spelend B5 wat door een eigen doelpunt op voorsprong kwam. In de rust wat recht gezet en nu liep het in de tweede helft weer als vanouds. Door doelpunten van Thijs en Mike kwamen we op een geruststellende voorsprong van 3-0 alvorens Blauwgeel wist tegen te scoren. Door een zuivere hattrick van Daan werd het uiteindelijk toch nog een gemakkelijke maar mooie overwinning.

4 febr  Blauwgeel’38/Jumbo B7-Gemert B5

Ruststand 04 Eindstand 0-5

De eerste wedstrijd van het voorjaar tegen een bekende tegenstander van de vorige competitie. We waren vanaf het begin superieur en dit resulteerde snel in een doelpunt met het hoofd van Stan na een goed genomen corner van Joris. We bleven de beste ploeg en via een vrije trap van Tim werd het 0-2. Toen Mike via een schot in de benedenhoek er 0-3 van maakte was deze wedstrijd beslist. Net voor de rust wist Daan de 0-4 nog binnen te werken. In de tweede helft na een drietal wissels werd het een stuk minder en kreeg de tegenstander enkele goede kansen maar zelfs enkele meters voor een leeg doel staande wisten ze niet te scoren. De 0-5 werd door Tim gescoord. Hij nam wederom een vrije trap en scoorde van behoorlijke afstand.                                                                              Gemert B5-WEC B2 8-1

Ruststand 4-1 Eindstand 8-1

De wedstrijd was enkele seconden oud toen Daan de 1-0 al wist binnen te werken waarna snel de 2-0 en 3-0 Door Thijs werden gescoord. We begonnen nu m9inder geconcentreerd te voetballen waardoor WEC tegen wist te scoren. Hun spitsen hadden hun vizier niet op scherp staan anders hadden ze nog best eens kunnen scoren. Net voor rust maakte Daan aan alle onzekerheid een eind door de 4-1 te maken. na de rust stond het achter een stuk beter en hielden we gemakkelijk ons doel schoon. Door doelpunten van Daan 2x, Joris en Thijs behaalden we een ruime en verdiende overwinning.

18 febr Gemert B4-Gemert B5  2-4

Ruststand 0-2 Eindstand 2-4

Vandaag de wedstrijd tegen ons eigen “vroegere” B4. Zij hadden net als ons de eerste wedstrijd gewonnen en omdat alle spelers elkaar kennen natuurlijk extra spannend. Het werd inderdaad een spannende wedstrijd. Voor de rust kwamen we op voorsprong door Ibrahim of wel Bram. Zijn eerste doelpunt in de Nederlandse competitie die met een mooie radslag werd gevierd. Kort daarna maakte Daan de 0-2 en leek er geen vuiltje aan de lucht. Alleen deden wij ons daarna bijna de das om met onzorgvuldig spel. We kregen een strafschop tegen maar die werd mooi door Tommy gekeerd. Na de rust begonnen we weer beter en Jeroen maakte de 0-3. Maar onze tegenstander kwam sterk terug en met nog een paar minuten te gaan werd het 2-3. Gelukkig maakte Stan er uiteindelijk 2-4 van en de 3 punten waren weer binnen. Wij moeten vooral leren ons met het voetbal bezig te houden en niet met de tegenstander of scheidsrechter. Daar worden wij echt niet beter van.

11 mrt Gemert B5-VOW B1  2-2

Ruststand  1-1 Eindstand 2-2

Een tegenstander waartegen we flink aan de bak moesten. We speelden vandaag met een enorme passie en geweldige inzet wat halverwege de eerste helft met een prachtige vrije trap van Joris resulteerde in een 1-0 voorsprong. Net voor de rust wist VOW echter gelijk te maken. In de tweede helft kwamen we op achterstand doch via een sublieme aanval over rechts wist Mike met een machtige uithaal de 2-2 te scoren. Hierna golfde het spel op en neer en wist Tommy ons, meerdere keren met mooie reddingen, in de wedstrijd te houden. VOW was voetballend misschien wel wat beter doch met de passie waarmee we vandaag speelde zullen we ook in de komende wedstrijden de nodige punten halen.

20 april Boskant B1-Gemert B5 3-8

Ruststand 2-2 Eindstand 3-8

Een op voorhand geen gemakkelijke wedstrijd wat in de eerste helft ook in de stand tot uiting kwam. Door een persoonlijke fout kwamen we op achterstand doch Stan wist vrij snel de gelijkmaker te scoren. Door een prachtige goal kwamen we wederom achter maar met een mooie sol0 wist Stan de 2-2 ruststand op het scorebord te brengen. In de tweede helft een heel andere wedstrijd waarin wij superieur waren. Binnen 20 min stond er 2-6 op het score bord door doelpunten van 3x Daan en 1x Stan Met een uitval wist Boskant nog tegen te scoren maar via Stan en Thijs behaalden we uiteindelijk nog een gemakkelijk en ruime overwinning.

25 mrt Gemert B5-Sparta,25 B2 0-8

Ruststand 0-4 Eindstand 0-8

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper Sparta. In deze wedstrijd waren we helemaal kansloos. Dankzij sterk verdedigen van Mark en goed keeperswerk van Tommy bleven we uit de dubbele cijfers maar het zegt genoeg dat we in de hele wedstrijd niet 1 doelpoging hadden.

1 apr Ollandia B1-Gemert B5  0-4

Ruststand 0-1 Eindstand 0-4

Een prima wedstrijd met de juiste instelling en werklust. In de eerste helft waren we duidelijk beter maar wisten we de kansen niet te benutten. Allen Stan wist een mooi doelpunt te maken wat de 0-1 ruststand betekende. De tweede helft was nauwelijks 20 seconden oud toen Stan met een weergaloze solo 3 man passeerde en mooi afrondde. Het was nu allen nog Gemert wat de klok sloeg en via een doelpunt van Bram werd het 0-3. Hierna mistten we nog enkele opgelegde kansen doch hiervan wist alleen Daan er nog 1 te benutten. Een prima wedstrijd met een mooi resultaat wat ons naar de derde plaats brengt.

8 apr Gemert B5-Schijndel/DE WIT B2  0-5

Ruststand 0-2 Eindstand 0-5

Ruststand 0-2 en eindstand 0-5
Vandaag de wedstrijd tegen Schijndel J017-2. Zij staan op plaats 2 en zijn de enige concurrent van Sparta. Vandaag kregen wij les is positiespel. We begonnen nog redelijk aan de wedstrijd maar door een fantastische goal van Schijndel werd het 0-1. Kort daarop kregen zijn een strafschop die door Tommy heel erg goed werd tegengehouden. Maar vanaf dat moment ging er bij ons helemaal niets meer goed ondanks dat we nog 1 erg goede kans kregen om de 2-1 te scoren kort nadat we op een 2-0 achterstand waren gekomen. We werden in de rest van de wedstrijd overklast door onze tegenstander. Daar waar zij steeds van positie wisselden bleven wij staan en werden we overlopen. In de 2e helft lukte het ons niet om de bal binnen de ploeg te houden. Uiteindelijk werd het 0-5 en kunnen we alleen maar concluderen dat we goede wedstrijden met veel vechtlust afwisselen met slechte wedstrijden waarbij wij vergeten om te voetballen.

6 mei ELI B1-Gemert B5  5-9

Ruststand 2-5 Eindstand 5-9

Vandaag op voorhand een gemakkelijke wedstrijd tegen Eli B1 welke onderaan staan. Het begin was hier ook na want binnen 20 min stonden we op een 0-5 voorsprong via doelpunten van Jeroen, Daan 3x en Stan. Met deze stand gingen we het veel te gemakkelijk opnemen en scoorde de spits van Eli 2x. Na een omzetting in de rust was het Eli wat nog wel wist te scoren maar hierna was het Joris en 2x Stan welke de stand op 3-8 brachten. Wedstrijd was nu gelopen en tegen het einde van de match wist Stan zijn vierde doelpunt te maken. Volgende week de laatste wedstrijd tegen Blauw Geel B5.

 

 

Uitslagen en programma

Bekijk hier de uitslagen en het programma

Spelers

Jeroen Minheere
Mike van Stiphout
Lars van Berlo
Tim van Asseldnk
Tommy Egelmeers
Mark van de Elsen
Stan Leenders
Juul Schakenraad
Joris Cornelissen
Jos de Louw
Daan GRuyters
Marijn Rooijakkers
Thijmen Weggemans
Thijs van de Boom

Trainer(s)

Heinie Cornelissen
Wilco Gruyters
Grensrechter: Hans Martens

Terug naar boven