Bourgondisch Voetbal Toernooi

(Klik op de poster voor een uitvergroting)

Beste sportvriend(inn)en,

Het Bourgondisch Voetbaltoernooi vv Gemert was in 2017 opnieuw een gigantisch succes. Daarmee is maar weer eens aangetoond dat er, als de formule klopt, ook onder de recreatieve voetballers nog wel degelijk behoefte is aan een soort van ‘nabrander’ aan het eind van het seizoen. In 2018 mag dit spraakmakende evenement daarom niet ontbreken op de evenementenkalender van voetbalvereniging vv Gemert.

Ben jij ook van de partij ?????  Het BVT heeft in drie edities zijn naam gevestigd en wordt steeds bekender in Nederland en België. Nog meer dan in voorgaand jaar wordt getracht recreantenteams uit alle uithoeken van het (buiten)land naar Gemert te halen.

Voor deze vierde editie kunnen ook weer damesteams inschrijven, die uitkomen in de 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse KNVB. Het is de bedoeling dat zij met teams van 7 personen een halfveldtoernooi afwerken.

Dit werkelijk unieke gebeuren gaat plaatsvinden van vrijdagavond 22 juni tot en met zondagmiddag 24 juni 2018. De herenteams waarop wij ons richten mogen maximaal uitkomen in de 4e, 5e , 6e of 7e klasse KNVB. Daarbij dient het aspect gezelligheid (veel) belangrijker te zijn dan de prestatie. Dat geldt uiteraard ook voor de damesteams. De herenteams van 11 personen spelen op een normaal wedstrijdveld.

Elke vereniging heeft wel zo’n elftal. Spelers die niet altijd gaan voor de punten maar wel voor het plezier, en die houden van een natje en een droogje op z’n tijd.
Naar dit soort Bourgondisch ingestelde teams zijn wij op zoek. Zij staan samen met de overige activiteiten dat weekend ongetwijfeld weer garant voor het succes van het:

Bourgondisch Voetbal Toernooi 2018 in Gemert!!!!!!!

Om een indruk te krijgen van dit superspektakel dan kunt u surfen naar onze Facebook-pagina.

Waarom meedoen?:

Voor de prijs van euro 70,- per persoon kunt u genieten van:
 2-DAAGS GROOT BOURGONDISCH RECREANTEN VOETBALTOERNOOI
 2 OVERNACHTINGEN IN TENTENKAMP MET DOUCHEGELEGENHEID
(zelf luchtbed/slaapzak meenemen).
 2 KEER EEN ZEER UITGEBREID GIMMERTS ONTBIJTBUFFET + 1x WARM BUFFET.
 50 CONSUMPTIEBONNEN PER TEAM BIJ BINNENKOMST.
 NIEUW: OP VRIJDAGAVOND BIERCANTUS, MET BAND TCB BRACCHUS
 OP ZATERDAGAVOND DE MEGAPARTY MET MEDEWERKING VAN DE TOPFORMATIE PROOST

Definitief inschrijven?
Hier vindt u het inschrijfformulier. Bij voorkeur mailen naar: voetbaltoernooigemert@gmail.com

Maximaal kunnen er 28 heren- en 14 damesteams inschrijven.
Geef op tijd op, want vol is vol!!

#VVGEMERT