Agenda

Op deze agenda vindt u evenementen, bijeenkomsten en andere speciale gebeurtenissen die in de komende tijd te gebeuren staan op sportpark Molenbroek. Dit geldt voor alle geledingen. Interesse om een agenda-item toe te voegen? Stuur dan een verzoek per mail naar pr@vvgemert.nl.

28 november 2018

Sinterklaas bij vv Gemert

Op woensdag 28 november komt Sinterklaas langs bij vv Gemert, samen met zijn Pieten! Voor de jongste jeugd van onze vereniging.

10 december 2018

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 10 december vindt in de kantine van vv Gemert de Algemene Ledenvergadering plaats. Aanvang is 20.00 uur.

29 december 2018

Darttoernooi vv Gemert

Op zaterdag 29 december vindt in de kantine het jaarlijkse vv Gemert Darttoernooi plaats.

4 januari 2019

Groot FIFA Play Station-toernooi

Op vrijdag 4 januari, in de kerstvakantie, wordt in de kantine van vv Gemert het grote FIFA Play Station-toernooi gehouden.

5 januari 2019

Show case Kings Talent

Op zaterdag 5 januari vindt in Gemert de Show Case van Kings Talent plaats; een nationale selectiedag voor gescoute voetballers die zich in de kijker willen spelen van Amerikaanse universiteitscoaches.