Agenda

Op deze agenda vindt u evenementen, bijeenkomsten en andere speciale gebeurtenissen die in de komende tijd te gebeuren staan op sportpark Molenbroek. Dit geldt voor alle geledingen. Interesse om een agenda-item toe te voegen? Stuur dan een verzoek per mail naar pr@vvgemert.nl.

22 juni 2019

Verenigingsdag

De tweede editie van de Verenigingsdag – de afsluiting voor alle juniorenleden, leiders, trainers en ouders – wordt dit jaar op zaterdag 22 juni gehouden. Zet de datum alvast in je agenda!

28 juni 2019

Bourgondisch Voetbaltoernooi

Op 28, 29 en 30 juni wordt op sportpark Molenbroek de vijfde editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi gehouden. Klik hier voor alle info.

7 september 2019

Reünie eerste elftal

De grote reünie van Gemert 1. In de kantine. Voor alle info, klik hier.

15 oktober 2019

Voetbaldagen

15, 16 en 17 oktober: de vijfde editie van de Voetbaldagen: drie dagen plezier voor de jeugd in de herfstvakantie.