JO19-1 promoveert naar derde divisie

16 juni 2019

Niet alleen het eerste elftal had zaterdag iets te vieren, ook het hoogste jeugdelftal – JO19-1 – bekroonde het seizoen met promotie. De ploeg won op neutraal terrein in Apeldoorn met liefst 4-0 van sv Urk en speelt volgend seizoen in de derde divisie.

Gemert speelde op sportpark Berg en Bos, de thuishaven van AGOVV, een prima wedstrijd en was eigenlijk vanaf het eerste moment de betere partij. Voor rust vond dat overwicht nog geen vertaling in de cijfers. Na rust wel. En hoe! In de zestigste minuut opende Luc Lentjes de score na een vrije trap van Jordy Neuteboom. De ban was gebroken en Gemert liep uit naar een 4-0 zege dankzij doelpunten van Fons Brouwers, Hazem Ben Rouba en Jordy Neuteboom.