Gemert verliest nipt van OJC

Gemert 1 heeft zich dinsdagavond niet kunnen plaatsen voor de volgende ronde van de Provincie Brabant Cup. Uit bij topklasser OJC Rosmalen werd het 2-1.

Goed voetbal was op sportpark De Groote Wielen in Rosmalen nauwelijks mogelijk. De omstandigheden waren ronduit stormachtig.

De Rosmalense doelpunten vielen al voor rust. Tim Strijbosch opende de score, de 2-0 viel net voor rust en kwam op naam van Tsvetelin Tonev.

Na rust slaagde Gemert erin om de spanning terug te brengen. De bal draaide uit een corner van Joost Habraken direct binnen, 2-1.  Bij die aansluitingstreffer – halverwege de tweede helft – bleef het uiteindelijk. Gemert probeerde het nog wel, maar de gelijkmaker kwam niet meer op het bord.

Gemert gaat zich nu voorbereiden op de bekerwedstrijd tegen derdeklasser MVC’19, komende zondag op sportpark Molenbroek (aanvang 14.30 uur).

GEMERT: Van Ommeren; Leijten, Vermeulen (45. Brugmans), Mark van Dijk, Van den Elzen; Van Berlo, Lalisang (45. Vissers) en Brouwers (80. Buijssen); Van Brussel (75. Kemper), Van Pol, Habraken.