Gemert laat voorbij ZSV

30 augustus 2017

Gemert heeft woensdagavond haar laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen ZSV moeizaam maar verdiend gewonnen. Gemert boog na rust middels treffers van Ruben Rodrigues en Joost Habraken een  0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning.

Gemert was in de eerste helft duidelijk de betere ploeg op het lastig te bespelen nieuwe hoofdveld. De ploeg creëerde een behoorlijk veldoverwicht, kreeg enkele goede mogelijkheden, maar verzuimde om de score te openen. Zo raakte Joost Habraken de paal en was Ron Jansen met een kopbal dichtbij de openingstreffer.

Bij de eerste de beste goed lopende ZSV aanval was het in de 32e minuut aan de andere kant wel gelijk raak zodat onze zwartwitten bij rust tegen een 0-1 achterstand aankeken.

Na rust zette Gemert onder aanvoering van de sterk spelende Ruben Rodrigues ZSV vast op eigen helft. ZSV kon niet meer onder de druk vandaan komen en het was wachten op de gelijkmaker. In de 53 minuut was het eindelijk raak voor Gemert. Jens Leijten zette prima voor en Ruben Rodrigues was er als de kippen bij om met het hoofd de stand weer recht te trekken, 1-1.

Gemert ging door en ZSV moest alle zeilen bijzetten om een achterstand te voorkomen. Met af en toe kunst en vliegwerk slaagde de eersteklasser uit Zeilberg/Deurne hier lange tijd in. Op het moment dat iedereen dacht dat een verdiende winnende treffer voor Gemert er niet meer zou komen viel deze dan toch nog. Twee minuten voor tijd was het Joost Habraken die na een goed lopende Gemert aanval de 2-1 binnenschoof.