Gemert eenvoudig naar volgende ronde: 8-0

22 november 2015

Gemert 1 heeft zich zondagmiddag zonder problemen geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De ploeg van trainer Bert Ruijsch had geen moeite met MVC’19 uit Maasbree: 8-0.

Gemert was het natuurlijk aan zijn stand verplicht om te winnen van de derdeklasser. Aan een goede afloop twijfelde ook niemand gedurende de negentig minuten. Toch duurde het nog tot in de tweede helft voordat de zwartwitten wegliepen van de Noord-Limburgers.

In de eerste helft liet Gemert een groot aantal kansen onbenut. Halverwege stond er nog maar een treffer op het scorebord, gemaakt door Youri van Brussel.

Na de thee ging Gemert efficiënter om met de gecreëerde mogelijkheden. De doelpunten vielen nu als rijpe appels en kwamen op naam van achtereenvolgens: Thijs van Pol, Jasper Lalisang, Ralf Kemper, Vincent Buijssen, opnieuw Vincent Buijssen, Thijs van Pol en Youri van Brussel.

De volgende tegenstander in het bekertoernooi is topklasser JVC uit Cuijk, dat zaterdag al met 2-1 won van Volharding. Wanneer die wedstrijd wordt gespeeld. is nog niet bekend.

GEMERT: Van Ommeren; Leijten, Mark van Dijk, Vermeulen, Kuijpers (72. Van den Elzen); Lalisang (62. Brouwers), Habraken (62. Kemper), Vissers; Van Brussel, Van Pol, Buijssen.