Clinic PSV-vrouwen bij vv Gemert. Wil je meedoen?

12 september 2017

Zoals jullie inmiddels al weten is voetbalvereniging Gemert uitgeroepen tot Club van de Maand bij de PSV Vrouwen. Dat betekent onder meer dat een delegatie van het eerste vrouwenteam van de Eindhovense club een clinic komt verzorgen op sportpark Molenbroek!

Dat gebeurt op woensdag 27 september a.s. Vier speelsters van PSV zijn dan op onze accommodatie. Wil je meedoen? Deelnemers – meisjes in de leeftijd van zes tot en met zestien jaar – zijn welkom vanaf 17.00 uur. De clinic duurt van 17.30 tot 19.00 uur, met allerlei leuke voetbalvormen. Na 19.00 uur wordt er nog nagekletst met de PSV-speelsters en kunnen er handtekeningen gescoord worden.

Kortom een gezellige en sportieve happening voor voetballende en nog niet voetballende meisjes.

Ben je tussen de zes en zeventien jaar en wil je meedoen? Dan kan! Schrijf je dan voor 20 september in door onderstaand formulier te downloaden, in te vullen en door te sturen naar info@vvgemert.nl

We zien je graag terug op de 27e!

Inschrijfformulier psv clinic