Bourgondisch Voetbal Toernooi

BOURGONDISCH VOETBAL TOERNOOI 2019!!

De voorbereidingen voor de vijfde editie van het Bourgondisch Voetbal Toernooi bij voetbalvereniging Gemert zijn alweer in volle gang. Het feest- en voetbalweekend in 2019 staat gepland voor  28, 29 en 30 juni.

Klik hier voor alle informatie over deze lustrum-editie. Voetbalvereniging Gemert en de organisatie van het BVT’19 hebben er in ieder geval veel zin in en gezien het grote aantal aanmeldingen geldt dat ook voor jullie.

Zoals bij elke editie staat op zaterdagavond de grote tent op het parkeerterrein van sportpark Molenbroek op zijn kop voor de grote, grandioze feestavond. Sinds dit jaar zijn kaarten hiervoor online te bestellen. Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en de kaarten à tien euro per stuk komen snel naar je toe!

Naar het aanmeldformulier voor de feestavond

Adres:
Sportpark Molenbroek