10 maart: Biercantus. Met speciale aanbieding!

30 januari 2019
Hallo allemaal,
Op zondag 10 maart is het zover, de tweede editie van de BIERCANTUS bij vv Gemert!

Uitgesteld door de afgelasting van de wedstrijd tegen Baronie, maar nu opnieuw op de agenda. Onder leiding van de band met als zanger Levi Hoefnagels, bekend van x-Factor 2013, zal na Gemert-UDI’19 het feest losbarsten.

De kantine zal weer verbouwd worden en alle deelnemers kunnen plaatsnemen aan de houten banken en tafels. Als we allemaal volop meezingen, zal er niks aan de hand zijn. Overtreed je de regels, dan ben je het ‘haasje’.

SPECIALE AANBIEDING! Het team dat nu al een tafel reserveert voor zowel de Après Ski House Party (22 feb.) als de Biercantus (10 mrt) hoeft maar één keer tien euro te betalen én krijgt van de club VIER pitchers gratis; twee tijdens de Aprés Ski Party en twee tijdens de Biercantus.  Ben er snel bij, want het aantal tafels is beperkt!

Reservering van tafels via kantinebeheerder Henk Lucassen: 06 41584302 of een mailtje naar: henk.gerard@kpnmail.nl
Graag tot dan!